Zielel comunei Gura Ocniței 2017

Primăria și Consiliul Local al comunei Gura Ocniței au pregătit și anul acesta un spectacol grandios. Va fi un adevărat regal cultural și divertisment. Sărbătoarea va debuta miercuri, începând cu ora 11, cu “Maratonul Lecturii”, organizat de cele trei biblioteci din comună, în colaborare cu centrul Europa Direct Târgoviște și Biblioteca Județeană, I.H. Rădulescu.

Începând cu ora 14, va avea loc vernisajul expoziției retrospective “Marin Petre Constantin” și lansarea volumului “Marea carte cu eroi” al scriitorului Vasile Lupașc.

la 15:30, participanții vor porni într-o paradă prin comună, împreună cu Fanfara 10 prăjini, care alegorice și personaje de poveste întruchipate de artiștii din “Cetatea lui Zâmbilici”. În acest timp se va da startul maratonului sportiv. Toată lumea se va reuni pe ora 18, pe Dealul Crucii, acolo, unde se va desfășura ediția a 4 a a “Festivalului florilor de câmp”. La lăsarea întunericului, își va face apariția în carul de foc, flancat de flăcăi purtători de făclii. Focuri de artificii, show de lasere, confetii și alte efecte speciale vor întrăgi o seară perfectă de poveste.

Pe 20 iulie, centru acțiunii se mută în parcul din satul Adânca. Ansambluri artistice din tot județul vor încânta pe spectatori. Vor urca pe scenă Simona Dinescu, Ileana și Mihail Pavelescu, Ionel Lazăr, Ioan Alungulesei, Liliana Mocănescu, Raluca Dobre, formația Gigel Damian, Clubul Victorioșilor, formația 10 prăjini și ansamblul comorile satului din Gura Ocniței. Recitalul extraordinar va fi susținut de îndrăgitul cântător, FUEGO. Maratonul cultural se va închia cu un foc de artificii, plus multe alte surprize. Vă așteptăm!