,,Balul mărțișorului”

8 Martie 2015, Biblioteca Comunală Gura Ocniței – punct de informare europeană și Filiala Săcuieni în colaborare cu Școlile din comună și cu sprijinul Primăriei, au organizat activitatea “Balul mărțișorului”, activitate ce face parte din proiectul “Rețea de centre de educație nonformală”.
La această activitate am avut alături de noi pe dl. Sorin Ioniță-primar, pe dl. Vlăduț Andreescu – metodist la Biblioteca Județeană Dâmbovița și manager al Centrului Europe Direct Târgoviște și nu în cele din urmă pe voluntarii bibliotecilor din comună, copiii înscriși în proiect împreună cu colegii lor și publicul larg (aprox. 250 persoane).
Înainte de începerea programului, a avut loc INAUGURAREA Filialei Adânca, cea de a treia bibliotecă din comuna noastră.
A urmat programul artistic, unde copiii au recitat poezii, au cântat, au avut chiar și o piesă de teatru forum și chiar au scris compuneri – toate dedicate mamelor și bunicilor.
Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!!! Suntem mândre (Steluța Mițoi-bibliotecar responsabil și Alina Stanciu-voluntar bibliotecă) că într-un timp atât de scurt am putut realiza lucruri atât de mari.
Mulțumim d-lui Primar și d-lui Vlăduț Andreescu pentru cuvintele frumoase și pentru susținere.
“La mulți ani!”
Vă așteptăm și pe voi să fiți alături de noi!

Copyright © 2014 guraocnitei.ro. Toate drepturile rezervate