,,Consiliere elevi cls.a VIII-a”

Marți, 3 februarie 2015, Biblioteca Comunală Gura Ocniței – punct de informare europeană, a fost gazda sesiunii de informare cu tema ,,Consiliere elevi cls.a VIII-a” susţinută în cadrul proiectului ,,Reţea de centre de educaţie nonformală pentru viaţă în mediul rural din Dâmboviţa”.
La acest eveniment au participat: Andreescu Vlăduţ, manager proiect și metodist la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa, Mândruța Andreescu și voluntari de la Centrul Europe Direct Târgoviște, Sorin Ioniță-primarul comunei și nu în ultimul rând eleviii cu vârsta cuprinsă între 10 şi 15 ani din comuna Gura Ocniței, selectaţi în grupul ţintă din cadrul proiectului și părinții acestora.
În deschiderea evenimentului dl Sorin Ioniță, primarul comunei a vorbit copiilor despre iubirea de carte și despre frumos și toți am fost încântați că a fost alături de noi.
La acest eveniment dl Vlăduț Andreescu ne-a prezentat despre programul EURES: Libera circulație și noile state membre ale UE – cum să ne găsim un loc de muncă.

Activitatea a început cu jocul „Lanțul prieteniei”, joc care a decurs rapid unde fiecare dintre cei prezenți au intrat în joc. Bogdan-voluntar la Centrul Europe Direct ne-a prezentat un filmuleț despre voluntariat și despre ce înseamnă lucrul în echipă, după care un voluntar de la biblioteca noastră pe nume Andreea Gogioiu, ne-a prezentat un filmuleț despre activitățile ce s-au derulat la bibliotecă din anii trecuți.
Toți copiii au fost implicați și antrenați în activitatea desfășurată și au spus că vor reveni cu plăcere la toate acțiunile desfășurate în cadrul proiectului.
Vă așteptăm și pe voi!