A început săptămâna verde

1        2         3

Primăria și Consiliul Local Gura Ocniței, împreună cu aparatul primarului și concetățenii noștri care beneficiază de ajutor social, au ieșit la curățenia generală a localității.
Nu mică ne-a fost mirarea că localitatea noastră a trebuit și trebuie igienizată de gunoaie, peturi, resturi textile și de mobilă, spațiile de acces în localitate precum și albiile pâraielor Slănic și Pâscov.
Cetățeni, suntem în secolul XXI, e momentul să ne trezim și să conștientizăm că noi facem parte din natură și mediu și respectul acordat este respect față de noi.
Nu mai aruncați resturi menajere, gunoaie, peturi și altele la voia întâmplării! Amenzile sunt drastice din partea organelor statului ajungând la valori imense 100.000 lei Ron.
Conform Legii 416/2001, beneficiarii ajutorului social din cadrul Primăriei Gura Ocniței, contribuie la lucrările ce vor fi efectuate în această comună: participă la activităţi de salubrizare și igienizare a carosabilului, a trotuarelor, a spațiilor și zonelor verzi din localitate“ – ne explica primul edil al comunei, Sorin Ioniță.
Începe plantarea de arbuști și material săditor în zonele despădurite și defrișate barbar, în parcurile începute și spațiile verzi.
Vă mulțumim pentru sprijin și vom reveni cu noi activități.

Serviciul voluntar al comunei Gura Ocniței

*Cu sprijinul ROMSILVA, OMV PETROM, S.C.OTELINOX S.A., BIBLIOTECA JUDETEANA „I.H.RADULESCU”D-TA, BIBLIOTECA COMUNALA GURA OCNITEI, SERV.URBANISM, MEDIU, SVSU

Copyright © 2014 guraocnitei.ro. Toate drepturile rezervate